Προβληθείτε χωρίς κόπο & έξοδα, ενημερωθείτε σωστά

 

 Pay per click with AdWords


adwords k4netΗ πληρωμή ανά κλικ (ppc) διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης μας  επιτρέπει να επιλέξουμε τις λέξεις-κλειδιά και να προβάλλουμε τις διαφημίσεις σας, προκειμένου  το site σας να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσμτα όταν εκτελείται αναζήτηση στις μηχανές όπως π.χ. στη Google.

H συγκεκριμένη υπηρεσία έχει στόχο  να τοποθετεί την επιχείρηση σας κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις. Αυτή η προσφορά βασίζεται σε "ανά-κλικ", δηλαδή κάποιος πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά που ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμιση. «Pay-Per-Click»  η  ιστοσελίδα σας θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα για τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγει ο επισκέπτης στην μηχανή αναζήτησης.

Δεν απαιτούνται  αλλαγές στον σχεδιασμό της  ιστοσελίδα σας ή στο περιεχόμενο της, για να αποκτήσετε την κορυφαία θέση, απαιτείται μόνο η προθυμία να πληρώσετε. Η εφαρμογή του PPC καμπάνια είναι σχετικά γρήγορη.

Μια τυπική καμπάνια SEO θα  χρειαστεί εβδομάδες για να δείξει αποτελέσματα, ενώ ένα Pay Per Click Marketing διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσει και να πάρει στοχευμένη κίνηση και να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης, η εφαρμογή μιας εκστρατείας   PPC  είναι ευκολότερη από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

 

Search Engine Optimization

seo k4 net

Σήμερα στο Διαδίκτυο συρρέουν  αναρίθμητοι ιστότοποι με στόχο  να βρίσκονται  στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Χρησιμοποιούνται θεμιτοί και αθέμιτοι τρόποι για την επίτευξη, όμως η διαδικασία  έχει βασικές προϋποθέσεις και απαιτεί εμπειρία, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

Η ομάδα της Κ4net πραγματοποιεί διαρκώς έρευνες σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών στις  μηχανές αναζήτησης. Οι υπηρεσίες  SEO  χρειάζονται  αλλαγές τόσο στον πηγαίο κώδικα όσο  και στο περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου. Οι ιστότοποι που κατασκευάζονται από την Κ4netσχεδιάζονται με στρατηγική, ώστε να αφήνονται περιθώρια ανάπτυξης. Οι  συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται βοηθούν  να είναι  η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα των  μηχανών αναζήτησης.

Οι τεχνικές που εφαρμόζουμε είναι πλήρως εναρμονισμένες με την πολιτική της Google.

Θα ήταν ένα όνειρο του κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας να φτάσει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι υπηρεσίες SEO παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της επιτυχίας.

Επενδύοντας σε SEO θα έχετε μια εξαιρετική απόδοση. Αν θέλετε να καταλαμβάνει η ιστοσελίδα σας υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, απευθυνθείτε σε μία έμπειρη και αξιόπιστη εταρεία.